Opdruk in Arnhem - An Overview

Wiki Article

Stuur uw emblem of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg achieved u gegevens op by means of mijn Speak to pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw symbol of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de computer software, zo krijgt u een prijs op maat.

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Na een paar afspraken is het symbol opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn logo op de verschillende type blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt leading en ook het contact achieved de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden around het resultaat.

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van brand’s, namen of styles op assorted kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde item.

Heel blij satisfied het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede assistance :D Zeker aan te raden

De keuze hangt af van je specifieke wensen, het kind kledingstuk en het gewenste eindresultaat. Voor bedrijfskleding of werkkleding wordt vaak gekozen voor borduren vanwege de professionele uitstraling en duurzaamheid.

Heel mooi vakwerk en prettig contact. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris levert prachtig werk en is heel more info vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij met het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Report this wiki page